پایگاه خبری سرخس نیوز

شعار سال ۹۴ : دولت و ملت، همدلی و همزبانی

پایگاه خبری سرخس نیوز

شعار سال ۹۴ : دولت و ملت، همدلی و همزبانی

پایگاه خبری سرخس نیوز

دانستن حق مردم است
هدف از ایجاد این وب سایت انتشار و انعکاس اخبار روز در شهرستان و جهت ارتقای سطح خبری شهرستان می باشد لذا از شما مخاطب محترم تقاضا می شود تا جهت هرچه بهتر بودن این وب سایت ما را از نظرات و پیشنهادات خود بهره مند سازید.
نام مسئول این وب سایت : مهدی ریحانی
شماره تماس 09155244062 و 09159213413
لطفا سوژه های خبری خود را به این شماره ها اطلاع دهید
در تاریخ 1392/10/30 این وب سایت ایجاد گردید

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
نویسندگان
پیوندهای روزانه
آخرین نظرات

اتصال مسیر ریلی سرخس به شبکه ریلی کشور

سه شنبه, ۸ بهمن ۱۳۹۲، ۱۲:۱۲ ب.ظ

معاون ساخت راه‌آهن با تأکید بر اینکه تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ریلی در اولویت است، گفت: ۲۸ مرکز استان و بندر نظیر بندر‌عباس، بندر امام خمینی(ره)، بندر خرمشهر و مرزهای سرخس و اینچه‌برون به صورت مستقیم به شبکه ریلی متصل شده‌اند.


به گزارش وب سایت خبری آفتاب سرخس سید مسعود نصر آزادانی گفت : با توجه به  اهمیت توسعه خطوط ریلی در کشور، اساس برنامه و تمرکز این معاونت در اجرای پروژه‌ها، تکمیل شریان‌های حیاتی کشور در راستای تکمیل کریدور شمال -جنوب و در جهت توسعه مسیرهای ترانزیتی و اتصال به کشورهای همسایه است.

وی با اشاره به پیشینه ساخت راه‌آهن در کشور اظهار داشت: تا سال 1259 ایران اساساً فاقد شبکه ریلی بود، در سال 1304 با تصویب قانون ساخت راه‌آهن سراسری، احداث خطوط کوچک محلی آغاز شد و در سال 1317 راه‌آهن بندر امام‌خمینی - تهران- بندر ترکمن به بهره‌برداری رسید.

معاونت ساخت و توسعه راه‌آهن ادامه داد: تا سال 1357 طول شبکه ریلی به 4 هزار و 600 کیلومتر رسید که با این حساب تا پیش از انقلاب سالانه 80 کیلومتر خط آهن در کشور احداث شده است.

نصر آزادانی با اشاره به ساخت متوسط سالانه 178 کیلومتر خط‌آهن پس از انقلاب اسلامی، افزود: هم‌اکنون 8 هزار و 413 کیلومتر راه‌آهن در طول کشور ساخته و به بهره‌برداری رسیده است که با احتساب یک خطه بودن، این رقم به 10 هزار و 171 کیلومتر خواهد رسید.

معاونت ساخت و توسعه راه‌آهن افزود:‌ در حال حاضر 18 مرکز استان و 10 بندر و ایستگاه‌های مرزی کشور با کشورهای همسایه مانند بندر عباس، امام خمینی، خرمشهر،  امیرآباد و مرزهای سرخس، اینچه‌برون، شلمچه و از این قبیل به صورت مستقیم تحت پوشش شبکه ریلی قرار گرفته‌اند.

وی اضافه کرد: همچنین با بهره‌برداری از محورهای در دست احداث، تمامی مراکز استان‌ها و بنادر و مرزهای اصلی کشور مانند بندرانزلی، چابهار، بوشهر، آستارا، خسروی و از این قبیل تحت پوشش مستقیم شبکه ریلی قرار خواهند گرفت.

‌نصر آزادانی با اشاره به وضعیت خطوط ریلی کشور در قانون بودجه سال 1392 عنوان کرد: 32 طرح ریلی در قانون بودجه سال 1392 به طول 9 هزار 495 کیلومتر در نظر گرفته شده بود که در این میان 17 طرح دارای پیمانکار و در حال اجرا است و 18 طرح‌ نیز به طول 3 هزار 456 کیلومتر دارای مجوز اجرا و در دست مطالعه است.

معاون ساخت و توسعه راه‌آهن با اشاره به تأثیر بخش خصوصی در توسعه زیرساخت‌های کشور اظهارداشت: در چند دهه قبل همه ساخت و سازها در حوزه زیربناهای حمل و نقل در ابعادی محدود و با تکیه بر توان دولتی ساخته و اجرا می‌شد، اما اکنون با توجه به نیاز روزافزون و اثربخش توسعه زیرساخت‌های حمل و ‌نقل و ارتباط مستقیم آن با توسعه همه جانبه کشور، لزوم مشارکت مردم و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این حوزه بیش از پیش احساس می‌شود.

منبع خبر : خبرگزاری فارس



موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۲/۱۱/۰۸
مهدی ریحانی

راه آهن

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی